O velikonočních svátcích 29. 3. - 31. 3. jsou všechny pobočky Auto ESA otevřené.
V pondělí 1. 4. máme zavřeno, vyjma zákaznické linky 800 555 555, která je pro vás k dispozici každý den v čase od 8:00 do 21:00 hodin.

Amor se netrefil? Hned to napravíme

Amor se netrefil? Hned to napravíme

Milostné vzplanutí je ošemetná věc, zvlášť v máji. Zblázníte se do někoho, abyste po týdnu zjistili, že jste se šeredně zmýlili. To stejné se může stát i s autem. Ale víte co? Nevadí, přivezete vůz zpátky a my vám ho vyměníme.

fotka 1

Motor běží jak hodinky, výbava je lepší, než byste za ty peníze čekali, a ta nádherná modrá metalíza – jak ta se blyští na jarním slunci! … Na předváděcí ploše právě vybuchla supernova. Stačil jeden pohled, jedno krátké svezeníčko a hned na prvním rande jste se zamilovali až po uši. To auto chcete a taky si ho koupíte!

Kdy jste byli naposledy takhle šťastní? Už si ani nevzpomínáte. Odoláváte pokušení vzít spacák a neopouštět svou novou modrou „hračku“ ani v noci. Chcete v ní a s ní žít! Taková je májová láska.

fotka 2

I v máji může být jak v lednu

Jenže pak zjistíte, že se vám do kufru nevejde kolo. Na zadní sedadla se nedá instalovat dětská sedačka, kterou máte doma připravenou. Váš tatínek v seniorském věku už z tak
nízkého vozu bez pomoci nevystoupí… Důvodů, proč vaše zamilovanost uvadá, může být milion, některé zásadní, jiné méně důležité. I taková je májová láska!

Máte na výběr: buď se s nesrovnalostmi smíříte. Anebo půjdete snazší cestou – auto vyměníte. Nevybrali jste dobře, no a co? Stane se.

Nejsme žádní suchaři, chápeme, že život je změna, city bývají zrádné a člověk někdy holt sáhne vedle. Proto taky poskytujeme tuhle výjimečnou službu, jaké se jinde nedočkáte.
Ze všeho nejvíc si přejeme, abyste byli spokojení a svůj vůz měli rádi – nejen v máji.

fotka 3

Důvody nám říkat nemusíte


Ať je to barva, cena, velikost kufru, nebo něco jiného, na důvody se ptát nebudeme. Jen se k nám musíte s autem vrátit do 55 dnů. A asi je zbytečné dodávat, že vůz musí být ve stejném stavu jako při koupi a nesmí mít najeto víc než 2000 kilometrů.

Až si vyberete „náhradu“, stále platí, že od nás máte 100% garanci původu vozu i možnost nechat ho prohlédnout v autorizovaném servisu.

Uvidíte, že nakonec budete šťastní. Znáte pohádku o stařečkovi, který měnil, až vyměnil?

Místo hroudy zlata přinesl domů jehlu, a i tu ztratil. Přesto žil spokojeně a vy budete taky – vyměníte sice jen jednou, zato napodruhé už to jistě bude láska nebeská!

 

fotka 4