Vážení zákazníci, nově jsme pro vás otevřeli pobočku Auto ESA Zlín. Na adrese U Tescomy 281 máte 7 dní v týdnu k dispozici až 250 kvalitních a prověřených vozů všech značek a modelů.

Kašlete na muchomůrky, my od vás to auto koupíme

Kašlete na muchomůrky, my od vás to auto koupíme

Máte auto a potřebujete peníze na ruku? Případně chcete hotovost hned zas vyměnit za lepší vůz? Snadná věc, automobil obratem vykoupíme a najdeme vám jiný. Bude to bleskurychlé a bezpečné. Trochu nuda. K některým situacím riziko a stres zkrátka nepasuje, a tohle je jedna z nich.

Provedeme vás po rovné, příjemně široké a hlavně krátké cestě. Celá transakce proběhne rychle, hladce a pro vás bez námahy. Žádné muchomůrky zelené, medvědi ani jiné vzrušující nebezpečí!

Auta vykupujeme každý den a díky letitým zkušenostem je to pro nás rutina. Ale vy? Jestli dáváte přednost nebezpečně krkolomným stezkám, které vedou přes propasti a nutí vás přelézat spadlé stromy, zkuste si dát inzerát a prodat auto sami. Nejspíš jste to ještě nedělali, takže by to pro vás mohlo být to správné dobrodrůžo! A taky dost práce…

fotka 1

Proč to dělat složitě, …

 
Kromě nervů dá prodej auta svépomocí taky dost práce. Co všechno vás čeká?

napíšete, vyfotíte, naceníte

Jak známo, obrázky prodávají, proto musíte auto do inzerátu co nejlépe nafotit. Pohlídat si světlo, ostrost, barvy. Sepsat text nebude tak složité, ale nacenit auto? Kolik si máte říct, raději víc, kdyby došlo na slevu? Nebo méně, abyste zvýšili šance, že brzo prodáte? No, cena je vždycky alchymie…Už cítíte ten lehký stresík?

- zaplatíte za servis a vyčištění

Mezitím ještě musíte zajet do servisu, kam jste dali auto na kontrolu a taky na vyčištění. Aha, další prachy, ale to se nedá nic dělat. Za skryté vady ze zákona ručíte vy.

budete mluvit se zájemci, i s těmi otravnými

A teď kam inzerát zadat? Už máte vybrané inzertní servery. Tři, dva, jedna, teď… a je tam. S telefonem v ruce čekáte, že se strhne mela… Nemůžete se soustředit na práci ani na nic jiného, protože vám pořád někdo volá. Jeden zájemce přijde odpoledne, další zítra večer. Na třídní schůzky musí manželka a fotbálek s kamarády taky nestihnete.

 Kupující mají všetečné otázky, jsou jako vosy. Ale tenhle si možná auto vezme, takže se snažíte držet koutky úst zvednuté a tvářit se ochotně. Chce slevu? Copak jste na arabském trhu? Je vám trapné se dohadovat. Chtěli jste to mít napínavé, tak to tak máte. 

- čekají vás papíry a úřady

Konečně se objevil ten pravý. Líbí se vám a jemu se zas líbí auto. Tak snad zaplatí??? Nervozita vrcholí – paráda, že? Tak teď ještě vyřídit všechny papíry ohledně převodu, což je vaše odpovědnost, a máte hotovo… V horším případě vás čeká další kolo hledání kupce.

fotka 2

… když to jde jednoduše

Vyletěl vám adrenalin v žilách, jak jste chtěli? Jste dostatečně unavení? Teď si asi už umíte představit, čeho všechno vás zbaví certifikovaný autobazar, když svěříte auto jemu:

prodej je rychlý

Peníze dostanete hned, ještě v ten samý den. Nemusíte tedy vyhlížet kupce, čekat, až někdo projeví o váš vůz zájem.

vyhnete se jednání s neznámými lidmi

Nebudete muset ztrácet čas ani nervy komunikací s kýmkoliv cizím, včetně nesympatických zájemců mimo realitu.

- bazar přebírá odpovědnost

Už to nejste vy, kdo bude zodpovídat za případné vady auta. Odteď je to záležitost autobazaru, který přebírá všechny záruky. Nemusíte se tedy děsit každého zaklepání na své dveře – nový majitel nepůjde za vámi, pokud se mu na autě něco rozbije či pokazí.

hned na místě si můžete vybrat jiný vůz

Když už tam jste, není nic jednoduššího než jít na prodejní plochu omrknout aktuální nabídku.

Ušetříte tak hned dvakrát. Auto můžete prodat na protiúčet, takže získáte lepší výkupní cenu a k tomu možná ještě bonus ve formě slevy či výhodnějších splátek. Samozřejmě ani teď se nemusíte starat o dokumentaci, vyřízení je věcí bazaru.

 A jestli se při tom všem budete nudit, kupte si medvídka mývala. Anebo další auto, ale raději ve spolehlivém autobazaru. 

 

fotka 3