Vážení zákazníci, o státním svátku 1. května jsou všechny naše pobočky otevřeny. Těšíme se na vaši návštěvu.

Amor se netrefil? Hned to napravíme

Amor se netrefil? Hned to napravíme

Milostné vzplanutí je ošemetná věc, zvlášť v máji. Zblázníte se do někoho, abyste po týdnu zjistili, že jste se šeredně zmýlili. To stejné se může stát i s autem. Ale víte co? Nevadí, přivezete vůz zpátky a my vám ho vyměníme.

fotka 1

Motor běží jak hodinky, výbava je lepší, než byste za ty peníze čekali, a ta nádherná modrá metalíza – jak ta se blyští na jarním slunci! … Na předváděcí ploše právě vybuchla supernova. Stačil jeden pohled, jedno krátké svezeníčko a hned na prvním rande jste se zamilovali až po uši. To auto chcete a taky si ho koupíte!

Kdy jste byli naposledy takhle šťastní? Už si ani nevzpomínáte. Odoláváte pokušení vzít spacák a neopouštět svou novou modrou „hračku“ ani v noci. Chcete v ní a s ní žít! Taková je májová láska.

fotka 2

I v máji může být jak v lednu

Jenže pak zjistíte, že se vám do kufru nevejde kolo. Na zadní sedadla se nedá instalovat dětská sedačka, kterou máte doma připravenou. Váš tatínek v seniorském věku už z tak
nízkého vozu bez pomoci nevystoupí… Důvodů, proč vaše zamilovanost uvadá, může být milion, některé zásadní, jiné méně důležité. I taková je májová láska!

Máte na výběr: buď se s nesrovnalostmi smíříte. Anebo půjdete snazší cestou – auto vyměníte. Nevybrali jste dobře, no a co? Stane se.

Nejsme žádní suchaři, chápeme, že život je změna, city bývají zrádné a člověk někdy holt sáhne vedle. Proto taky poskytujeme tuhle výjimečnou službu, jaké se jinde nedočkáte.
Ze všeho nejvíc si přejeme, abyste byli spokojení a svůj vůz měli rádi – nejen v máji.

fotka 3

Důvody nám říkat nemusíte


Ať je to barva, cena, velikost kufru, nebo něco jiného, na důvody se ptát nebudeme. Jen se k nám musíte s autem vrátit do 55 dnů. A asi je zbytečné dodávat, že vůz musí být ve stejném stavu jako při koupi a nesmí mít najeto víc než 2000 kilometrů.

Až si vyberete „náhradu“, stále platí, že od nás máte 100% garanci původu vozu i možnost nechat ho prohlédnout v autorizovaném servisu.

Uvidíte, že nakonec budete šťastní. Znáte pohádku o stařečkovi, který měnil, až vyměnil?

Místo hroudy zlata přinesl domů jehlu, a i tu ztratil. Přesto žil spokojeně a vy budete taky – vyměníte sice jen jednou, zato napodruhé už to jistě bude láska nebeská!

 

fotka 4